کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تحقق قدرت مانورپذیری و رادارگریزی بیشتر در موشک «خرمشهر ۴»| سخنگوی وزارت دفاع: در حال توسعه قدرت موشکی هستیم

  • کد خبر: ۱۶۶۱۳۰
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۵
تحقق قدرت مانورپذیری و رادارگریزی بیشتر در موشک «خرمشهر ۴»| سخنگوی وزارت دفاع: در حال توسعه قدرت موشکی هستیم
سخنگوی وزارت دفاع با بیان اینکه طراحی موشک «خرمشهر ۴» نسبت به نسل‌های قبلی خود تفاوت دارد و می‌تواند از سرجنگی‌های گوناگون استفاده کند، گفت: سامانه کنترل و هدایت موشک در عبور از جو خاموش می‌شود و به همین دلیل، قدرت مانورپذیری و رادارگریزی موشک نیز افزایش پیدا می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار طلایی‌نیک درباره موشک «خرمشهر ۴» و ویژگی‌های این موشک گفت: مولفه‌های قدرت دفاعی و بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران گوناگون هستند که یکی از این مولفه‌ها قدرت موشکی است. ایران با اتکا به دانشمندان و متخصصان جوان خود جزو کشور‌های برتر در این حوزه است.

وی افزود: ما اگر به قدرت دفاعی و موشکی بالاتر دست پیداکرده‌ایم و در حال توسعه این روند هستیم، باید گفت این موضوع به قدرت علمی، فناوری و توسعه‌یافتگی صنعت مرتبط است. چراکه امکان استفاده از دانش صنعت موشکی در سایر صنایع غیر نظامی نیز وجود دارد.

سخنگوی وزارت دفاع ضمن تشریح ویژگی‌های موشک «خرمشهر ۴» بیان کرد: موشک خرمشهر که تاکنون سه نسل از آن رونمایی شده بود، جدیدترین نسل آن با نام «خرمشهر ۴» معرفی شد، سطح مقطع راداری کمی داشته و امکان رادارگریزی آن بالاست. این موشک سرعت بیشتری نسبت به نسل‌های قبلی خود دارد.

وی افزود: طراحی موشک «خرمشهر ۴» نسبت به نسل‌های قبلی خود تفاوت دارد و می‌تواند از سرجنگی‌های گوناگون استفاده کند. در واقع، متناسب با نوع سرجنگی‌ها امکان سرعت، مسافت و تعیین هدف تغییر می‌کند. لذا؛ قابلیت مانورپذیری بالایی دارد و همچنین، امکان آماده‌سازی در کمترین زمان ممکن نسبت به موشک‌های قبلی در این موشک وجود دارد.

سردار طلایی‌نیک درباره سایر ویژگی‌های نسل چهارم موشک خرمشهر عنوان کرد: سامانه کنترل و هدایت موشک در عبور از جو خاموش می‌شود و به همین دلیل، قدرت مانورپذیری و رادارگریزی موشک نیز افزایش پیدا می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، موشک راهبردی نقطه‌زن و برد بلند «خرمشهر ۴» توسط امیر آشتیانی وزیر دفاع رونمایی شد. برد این موشک ۲ هزار کیلومتر، طول آن ۱۳ متر و وزن سرجنگی آن نیز یک هزار و ۵۰۰ کیلوگرم است. این موشک جزو موشک‌های نقطه‌زن بدون نیاز به هدایت در فاز نهایی است و موتور آن، اروند نام دارد که از سوخت هایپرگولیک (خودمشتعل) بهره می‌برد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->